Smart development

Supportdesk 0172 784 039

          

yii-framework

Yii-Framework

Yii staat voor een snelle, veilige en professionele PHP framework. Het werken in dit eenvoudige maar zeer krachtige applicatie-framework is redelijk snel te leren. Het super high-performance PHP framework kan worden ingezet voor het ontwikkelen van Web 2.0-toepassingen. Yii wordt geleverd met uitgebreide functies, zoals MVC, DAO/ActiveRecord, l18N / L10N, caching, authenticatie en role-based access control, steigers, testen, enzovoort.

Het component-based ontwerp geeft de mogelijkheid om het aan te passen aan de vraag van de gebruiker, zonder direct te modificeren en met handhaving van upgrades. Hierdoor wordt de ontwikkelingstijd van de web-toepassingen aanzienlijk verminderd.

Waar is Yii het meest geschikt voor?

Yii is een generiek web-programmeerkader, dat kan worden gebruikt voor het ontwikkelen van vrijwel elk type web-applicatie. Yii is met name geschikt voor intensief gebruikte toepassingen, zoals portalen, forums, content managementsystemen (CMS), e-commerce-systemen, enz.

Yii werkt, net als de meeste PHP frameworks, met een MVC-kader. Yii is zorgvuldig ontworpen en geschikt voor diepgaande web-applicatieontwikkeling.


Vraag meer informatie aan Maak een afspraak