Smart development

Supportdesk 0172 784 039

          

Lightspeed

Lightspeed

Lightspeed is sterk in webwinkel-software en Point-of-Sale (POS)-kassasystemen in de cloud. Hiervoor biedt Lightspeed een volledig geïntegreerd product, waarbij de verkoopactiviteiten van fysieke winkels en onlineshops verbonden kunnen worden. Dit is interessant voor verkopers die zowel online als offline actief willen zijn. Het komt steeds meer voor dat de webwinkelier toch een stenen winkel wil en ondernemers met een fysieke zaak er een webshop naast willen hebben. Hoe zorg je dan dat de voorraden kloppen en acties gelijk lopen.

Dit is mogelijk door verbinding van beide verkooppunten: een winkelkassa, bijvoorbeeld via een iPad, die de informatie uit de cloud haalt en die is gekoppeld met de webwinkel. Zo lopen voorraadbeheer en tijdelijke aanbiedingen synchroon.

Een ander sterk punt van Lightspeed is de software voor POS-kassasystemen voor restaurants. Point Of Sale (POS) is een computergestuurde kasregister. In tegenstelling tot standaard kasregistersystemen (ECR) is een POS veel uitgebreider, met name in rapportages, beheer en verkoop.


Vraag meer informatie aan Maak een afspraak