Smart development

Supportdesk 0172 784 039

          

CS.Cart

CS.Cart

Het platform CS-Cart biedt innovatieve software voor webshops. CS-Cart is vooruitstrevend en biedt zowel voor de beheerder als de bezoeker vele mogelijkheden. De CS-Cart webshop is, naast de veelomvattende basisfunctionaliteiten, naar wens uit te breiden met de zogenaamde 'Add-ons'.
Voordeel van dit zeer geavanceerde systeem is dat, naast het eenvoudig beheren van de webshop, het ook mogelijk is om je webshop zo optimaal mogelijk in te richten. Denk hierbij aan opties als cross-selling, upselling, bestsellers en send-a-friend. Kenmerkend voor CS-Cart zijn de uitgebreide webshopstatistieken en verzendmethoden (zoals FedEx en DHL).

Enkele mogelijkheden en pluspunten van CS-Cart voor uw webshop:

- producten, beschrijvingen en foto's plaatsen, wijzigen of verwijderen;

- product-, bestel- en klantinformatie importeren en exporteren;

- is zeer zoekmachinevriendelijk;

- genereert uitgebreide statistieken (orders, producten en bezoekersaantallen).

Uw webshop is altijd actueel dankzij het uitgebreide voorraadbeheer. Daarbij biedt het verschillende betaalmogelijkheden, zoals iDeal, creditcard en PayPal.

CS-Cart beschikt over een beheeromgeving waarin u bijvoorbeeld eenvoudig teksten kunt bewerken zoals je ze in Microsoft Word bewerkt.

CS-Cart verstrekt twee soorten licenties: 'Lifetime' en '1-year license', waarbij je kunt kiezen tussen de CS-Cart standaard of 'Multi-Vendor'-editie.


Vraag meer informatie aan Maak een afspraak